• üzletviteli tanácsadás
 • külkereskedelem
 • kutatás-fejlesztés
 • integrátori szolgáltatás
 • befektetés
 • környezetvédelem
 • stratégiai tervezés
 • hulladékgazdálkodás

A lehetőség adott

 • tudás
 • innováció
 • kapcsolat
bottom
Rólunk

Rólunk

 

Tisztelet Látogató!

Köszöntjük a Brand Mission Kft. és az érdekeltségi körébe tartozó cégek weboldalán!

A Brand Mission Kft.-t 2010-ben alapítottuk, 100%-ban magyar, magántulajdonú kft-ként.

Székhelyünk Budapesten, a belváros szívében helyezkedik el, közel a legfontosabb üzleti, banki központokhoz és kormányzati intézményekhez.

Cégünk operatív megoldásokat nyújt multinacionális vállatok számára, annak érdekében, hogy a hazai gazdasági-jogi környezetben minél hatékonyabban működjenek.

Folyamatosan nyomom követjük, elemezzük, értékeljük a kis- és középvállalkozások tevékenységére, üzletmenetére befolyást gyakorló hazai és nemzetközi gazdasági, pénzügyi és piaci trendeket. Gazdasági és piaci tanácsadási szolgáltatásainkat széles körben, magas színvonalon biztosítjuk mindazon hazai és külföldi partnereknek, akik ezeket egyedi igények vagy a közöttünk létrejött szerződése viszony apján igénybe veszik.

A Brand Mission Kft. és az érdekeltségi körébe tartozó cégek integrátori, kereskedelmi és közvetítői szerepet töltenek be a magyar termékek, szolgáltatások külföldi piacokon való megjelenésében, értékesítésében.

Kiemelt figyelmet fordítunk a kutatás-fejlesztés különböző területeire, ahol jelentős szellemi és anyagi források bevonásával kívánjuk elősegíteni az új, innovatív megoldások mielőbbi  hasznosítását.

Környezetünk védelme, megóvása valamint a fenntartható fejlődés biztosítása fontos kérdés a cégünk és cégeink számára. Az újrahasznosítható, elsősorban kommunális hulladékok környezetbarát, több célú feldolgozása ennek a küldetésnek tesz eleget.

Érdekeltségeink

X

CEOX Hungary

CEOX Hungary

 

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük Önt a CEOX Hungary Kft. honlapján!

A CEOX Hungary Kft. 2011-ben alakult üzleti tanácsadói, ingatlanforgalmazói, -hasznosítói és -bérbeadási tevékenység folytatására.

Mielőtt megismerné cégünk tevékenységét, ajánlom figyelmébe George Bernard Shaw ide illő sorait:

" A sikerhez vezető utat lépésenként kell megtenni. Nem mindig láthatjuk világosan az út végét. Néha, meg éppen csak azt a feladatot látjuk, ami közvetlenül előttünk van.
Ám egy lépést mindig lehet látni előre, és ha ezt megtesszük, jó esélyünk van rá, hogy világosabban lássuk milyen irányba  kell megtennünk a következőt."

Vállalkozásunkat azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk vezetési és közgazdasági kérdésekben egy független szolgáltatói tevékenység biztosításával. A szolgáltatás magába foglalja a problémák és a lehetőségek felismerését és elemzését, megoldási javaslatok kidolgozását, valamint segítség nyújtását a projektek megvalósításhoz.

Mint mindenki előtt ismert, a magyar kis és középvállalkozások, de néhány hazánkban jelenlévő multi vállalat is számos problémával - tőkehiány,  beszűkült finanszírozási lehetőségek, válság stb. – küzd, melyekre gyorsan kell reagálni, és néha akár hosszabb távon is meghatározzák működésüket.  

Mindezek ellenére a problémákra van megoldás: a gazdasági folyamatok jobb átlátása, a piaci reakcióképesség növelése, a nemzetközi trendek megismerése, előrevetítése, a vállalkozás egyéni értékeinek, versenyelőnyeinek felismerése és csatasorba állítása, a potenciális fogyasztói csoportok egyértelműsítése és egy "agresszív" vállalati koncepció kialakítása.

Ebben nyújt segítséget  a CEOX Hungary Kft.

Green Energy Hungary 2013

 

CEOX
Hungary

 

Első Magyar-Kínai
Kereskedőház

 

Első Magyar-Izraeli
Kereskedőház

 

ATM Aqua Trade Magyarország

 

TESCO
Consulting

 
További hírek »

Hírek

 • Újra Lakásbörze: 2014-ben végre feléled az ingatlanpiac?

  Újra Lakásbörze: 2014-ben végre feléled az ingatlanpiac?

  A hazai ingatlan piac újraéledésének egyik jele lehet, hogy öt év szünet után ismét megrendezik a több mint 100 ezer eladó lakást felvonultató Lakásbörzét a Lurdy Házban. A szervezők szerint ugyanis idén megfordul a trend, és egyre élénkül a piacon lévő lakások iránti kereslet, amely végül hatással lesz az árakra is. A Lakásbörze kiállítás és vásár április 26-27-én tart nyitva, a belépés minden érdeklődő számára ingyenes.

  tovább

 • 12 év küzdelem a törzskönyvért

  12 év küzdelem a törzskönyvért

  A devizahitelek problémája még mindig nincs megoldva, miközben a bankoknál elképesztőbbnél elképesztőbb dolgok történnek. Vajon a következő megtörtént eset csak a véletlen műve? Vagy lehet, hogy egy jól bevált, újabb banki taktika?

  tovább

térkép

Kapcsolat

BRAND MISSION Kft.
H-1054 Budapest, Tüköry utca 3.
Tel.: +36 1 783 5260 Fax: +36 1 783 5265
E-mail: info@brandmission.hu

Köszönjük! Üzenet sikeresen elküldve.

info@brandmission.hu / +36 1 783 5260 / COPYRIGHT 2014