Rólunk

Izrael a világ egyik legfejeltebb technológiai alapú gazdasága, amelyet jelentős befektetések és a szolgáltatási export erősít.

A Magyarország és Izrael közötti kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok nagyságát jelzi a közel fél milliárd dollárt kitevő forgalom. Hazánkban az izraeli vállatok többek között a gyógyszeriparban, az orvostudományban, az IT és high-tech szektorban, valamint az ingatlanfejlesztésben vannak jelen. Közép-Európában Magyarország vonzza leginkább az izraeli működő tőkét.

A két ország közötti gazdasági, kereskedelmi együttműködés jelentős potenciált rejt magában, elsősorban a mezőgazdaság, a gyógyszeripar, az infrastukturális beruházások területén, illetve a különböző technológiai transzferek vonatkozásában.

Ezeket a tényeket tudva és felismerve hoztuk létre 2013-ban, magyar és izraeli tulajdonosi háttérrel az EMIK Első Magyar-Izraeli Kereskedőház Kft-t. abból a célból, hogy szerepet vállaljuk a két ország és cégei közötti kereskedelmi kapcsolatok fejlesztésében, működtetésében.

A cég tevékenysége arra irányul, hogy – ügynöki és képviseleti alapon – integrálja azokat a hazai és izraeli kis- és középvállalatokat, akik képesek a jelenlegi piaci igényeknek megfelelő termékeket, árukat és szolgáltatásokat biztosítani.
Izraeli partnereink – akik jelen vannak a felvevőpiac szinte minden területén és jól ismerik azt – biztosítják a Kereskedőház működéséhez a legfrissebb piaci igényeket, potenciális vevői partnereket.

Amennyiben vállalkozása olyan termékkel, szolgáltatással rendelkezik, amit az izraeli piacon szeretne értékesíteni, keressen bennünket bizalommal, regisztráljon honlapunkon.

RegisztrációRendelkezik-e az adott célpiacon kereskedelmi partnerrel
igen nem

térkép