Rólunk

A Kínai Népköztársaság ma már a világ 2. legjelentősebb gazdaságával rendelkezik és ezzel a világgazdaság meghatározó szereplőjévé vált.

Magyarország számára Kína a legfontosabb Európán kívüli külgazdasági partner. A kétoldalú gazdasági kapcsolat fenntartása, erősítése, bővítése minden hazai és kínai piaci szereplőnek elemi érdeke.

Ebben a fontos és meghatározó gazdásági folyamatban kíván tevékenyen részt venni a 2013-ban alapított Első Magyar-Kínai Kereskedőház Kft.

A Kereskedőház elsősorban integrátori, ügynöki és képviseleti tevékenységet folytat a kínai piacon megjelenni kívánó vagy ott már tevékenységet folytató magyar vállalkozásoknak.

A Kft. alapítói között a magyar mellet olyan kínai hátterű cégek is vannak, melyek már eddigi tevékenységükkel, üzleti és gazdasági eredményeikkel bizonyították, hogy a Kínával folytatott kereskedelem, együttműködés sikeres.

Ez egyben biztosíték arra is, hogy rendelkezünk olyan képességekkel, szakértőkkel, munkatársakkal, akik a kínai viszonyokat, az ottani jogi és gazdasági környezetet jól ismerik, megteremtve ezzel a biztonságos és eredményes üzletkötés lehetőségét.

Képviseleti szerződéssel garantáljuk több hazai cég és intézmény termékeinek, szolgáltatásinak a kínai piacon történő értékesítését.

RegisztrációRendelkezik-e az adott célpiacon kereskedelmi partnerrel
igen nem

térkép