ATM Aqua Trade Magyarország

ATM Aqua Trade Magyarország

 

Magyarország ásványkincsekben kevésbé bővelkedik, azonban jelentős mennyiségű és kiváló minőségű ivóvízkészlettel büszkélkedhet, melynek nagy részét az ásványokban gazdag természetes forrás- és karsztvíz-bázisunk adja.

Cégünk ennek a kivételes természeti kincsnek a kiaknázásában érdekelt a Tokodaltárón található, nagy mennyiségű természetes karsztvíz-bázisra épülő forrás hasznosítása kapcsán. Az innen nyert ásványvizet „NÓRA” néven jegyezték be.

Már ma is több település fogyaszthatja és használhatja ivóvízként, csapvízként azt a karsztvizet, amelyet mások palackban vásárolhatnak meg a kereskedelemben.

Üzleti célunk, hogy még több település, város és falu jusson hozzá ehhez a kiváló minőségű vízhez, olcsóbban, mint amit a jelenlegi rendszerek biztosítanak a Dunából nyert, rosszabb minőségű vizekkel.

A vízhasznosítás másik alternatívája a palackos értékesítés. Erre a jogi lehetőség adott, mert   a” NÓRA” néven egy  bejegyzett, elismert, természetes ásványvíz márka birtokosai vagyunk. A palackozott ásványvíz értékesítésére kapcsán folytatott piackutatásunk és a külföldi vásárlókkal zajlott tárgyalásaink biztatóak. Ezen a területen várjuk kereskedelmi partnerek jelentkezését.