CEOX Hungary

CEOX Hungary

 

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük Önt a CEOX Hungary Kft. honlapján!

A CEOX Hungary Kft. 2011-ben alakult üzleti tanácsadói, ingatlanforgalmazói, -hasznosítói és -bérbeadási tevékenység folytatására.

Mielőtt megismerné cégünk tevékenységét, ajánlom figyelmébe George Bernard Shaw ide illő sorait:

" A sikerhez vezető utat lépésenként kell megtenni. Nem mindig láthatjuk világosan az út végét. Néha, meg éppen csak azt a feladatot látjuk, ami közvetlenül előttünk van.
Ám egy lépést mindig lehet látni előre, és ha ezt megtesszük, jó esélyünk van rá, hogy világosabban lássuk milyen irányba  kell megtennünk a következőt."

Vállalkozásunkat azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk vezetési és közgazdasági kérdésekben egy független szolgáltatói tevékenység biztosításával. A szolgáltatás magába foglalja a problémák és a lehetőségek felismerését és elemzését, megoldási javaslatok kidolgozását, valamint segítség nyújtását a projektek megvalósításhoz.

Mint mindenki előtt ismert, a magyar kis és középvállalkozások, de néhány hazánkban jelenlévő multi vállalat is számos problémával - tőkehiány,  beszűkült finanszírozási lehetőségek, válság stb. – küzd, melyekre gyorsan kell reagálni, és néha akár hosszabb távon is meghatározzák működésüket.  

Mindezek ellenére a problémákra van megoldás: a gazdasági folyamatok jobb átlátása, a piaci reakcióképesség növelése, a nemzetközi trendek megismerése, előrevetítése, a vállalkozás egyéni értékeinek, versenyelőnyeinek felismerése és csatasorba állítása, a potenciális fogyasztói csoportok egyértelműsítése és egy "agresszív" vállalati koncepció kialakítása.

Ebben nyújt segítséget  a CEOX Hungary Kft.